Overslaan en naar de inhoud gaan
ingang met logo

Bereikbaarheid

Door haar gunstige ligging op de ring rond Aalst is Aquatopia vlot bereikbaar. Voor fietsers is er een ruime en veilige fietsenstalling voor het gebouw. Kom je met de bus? Stadslijn 1 stopt voor de deur. Ook met de wagen is het zwemcomplex vlot bereikbaar. Je kan je auto achterlaten op de betaalparking.

fietsrekken

Met de fiets

Aquatopia ligt op de Leirekensroute, een belangrijke fietsroute die Aalst doorkruist. Aquatopia beschikt over een gratis fietsenstalling aan de voorzijde van het gebouw.

lijn

Met het openbaar vervoer

Er is een bushalte voor de deur van Aquatopia. Stadslijn 1 (Oude Abdijstraat - Station - ASZ) passeert er om de 20 minuten. De actuele rijtijden van De Lijn kan je makkelijk controleren via delijn.be.

fietsrekken

Met de auto

Aquatopia beschikt over een betalende parking met 120 parkeerplaatsen. Het eerste halfuur is gratis.


Heerlijk tafelen
in bArd'eau!

Van zwemmen krijg je honger. En dorst! In bArd'eau op de eerste verdieping versterk je de innerlijke mens met zicht op de baden. Op de kaart staan smaakvolle brasserieklassiekers en verfrissende dranken.

Hou je het liever droog? Vanuit bArd'eau heb je een prima zicht op de glijbanen. Geniet van een koffie terwijl je kroost zich uitleeft.

tafels bardeau
bar bardeau
tafels bardeau